0879/472997

Реновирани лаптопи

2015-10-14 16:47:01
5 / 5 (1 гласа)

Как да изберем реновиран лаптоп?

 

Винаги  реновираната/употребявана техника ви дава възможността да получите по-добри параметри, на много по-ниска цена от тази на новото устройство. Реновираният  лаптоп е едно страхотно решение за вашето дете, понеже то все още не пази своите вещи.

Има няколко неща, които е добре да знаете когато избирате реновиран лаптоп:

Процесора: Когато купувате употребяван лаптоп е добре да знаете какъв процесор ще бъде подходящ, според предназначението на лаптопа.

Реновирани лаптопи

RAM: Размерат на РАМ паметтна е важен и не трябва да се пренебрегва. Нейният размер трябва да се съобрази с операционната система, с която ще работи вашия лаптоп. Ако сте се спрели на Windows XP, паметта трябва да бъде най-малко 1GB, за да работи гладко вашата система. Ако смятате да използвате Windows 7 или по-висока версия, препоръчително е размера да е минимум 2GB.

Батерия: Нека не забравяме, че главното преимущество на лаптопа е неговата мобилност. За това живота на батерията е много важен. В зависимост от вашите нужди, подберете нейното състояние и издръжливост.

Твърд диск: Твърдият диск и неговият размер, е нещото, което зависи изцяло от вашите намерения. Дори 60ГБ са достатични за всеки Windows и допълнителните програми. Ако мислите обаче да трупате големи колекции от HD клипове и филми, трябва да помислите за по-голямо пространсто.

Екран: Големината на екрана главно зависи от предназначението на лаптопа. Доста от притежателите на лаптопи, ги използват през по-голямата част от времето само в своя дом. Ако сте от тях и лаптопа ще се ползва предимно във вашият дом, то по-добре да се спрете на по-голям размер, за да бъде по удобен за работа. Ако пък често ще ви се налага да го разнасяте с вас, ще оцените лекотата на по-малкият размер.

И последен съвет: Купувайте своята реновирана техника само от търговци, които осигоряват гаранция на продукта и добро следгаранционно обслужване.

Не пропускайте да разгледате нашите предложения в категория "Лаптопи" в Онлайн Магазина